Thursday, December 31, 2009

boring gilerrr..

boring gilerrr.. skola blaja help tapi bole jumpe kawan, cikgu tapi boring gilerrr... dala pengawas penat gilerrr.. aaa.. boring gilerrr.. so boring cuti skejap gilerr.. jumpe lagi cuti yang paling best gilerr...

Tuesday, December 29, 2009

best gile dapat henpon baru

best gile dapat henpon baru seronok gilerr.. syok gile
thanks mom and dad i love so much sebab beli henpon baru thank you so much

Sunday, December 20, 2009

tak bestnye dah nak sekolah

x bestnyer...da nak sekolah alaa tak best langsung bye cuti sekola

Thursday, December 17, 2009

Wednesday, December 2, 2009

Tuesday, December 1, 2009

geramnye faan kaktie nina

orang yang paling tak baik di dunia geramnya rase nak tumbukje dieorang ni eeeee.....

Sunday, November 29, 2009

bestnya mase balik kampong

bestnya balik kampung ..ari tue dapat makan bbq,bestnya..dan jumpe saudara mara..k..lah tu jer =p

Saturday, November 28, 2009

saudare yang ektif

ade saudare saye ni name die bella die sangat ektif die saudare saye

NUR KASIH DAH HABIS

sedihnya nur kasih dh abis. x best la tapi izzah suka ngan cite tu. best kan best kalau replay balik. dpt tengok lagi. bye...

Friday, November 27, 2009

abah pandai dalam bidang komputer

izzah punya abah pakar dalam bidang komputer .kalau komputer rosak mesti baiki.sebab abah suka komputer....

bestnya holiday

bestnya holiday dapat percutian ke langkawi 4hari dengan pergi melaka 3hari bestnya

Sunday, November 22, 2009

sedih ramai kawan pindah

sedihnya, ramai kawan pindah .izzah dah takde kawan . tapi seronok mase cuti dapat melancong pergi langkawi dengan melaka bestnya boleh shoping duit takde hehe....

seronoknya cuti sekolah

yea seronoknya cuti sek. dpt melancong ke langkawi. tapi, bnyk org pindah. kawan baik pon ade. tp best. dh la dpt jd pengawas darjah 3 nnti.